separator separator
24. ožujka 2017. 3:00

Pozivamo vas u novi Primeclass salon na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman!

Dobrodošli u Primeclass salon na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman


Korisnike Diners Club kartica na novootvorenoj Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman očekuje Primeclass salon, u kojem će moći predahnuti između letova. Lounge se nalazi na međunarodnim odlascima nasuprot izlaza br. 23. Namješten je udobnim stolcima i stolovima na koje se mogu postaviti prijenosna računala, a ugodnoj atmosferi doprinosi elegantna dekoracija.

Što donosi Primeclass  salon na MZL Franjo Tuđman

Salonom upravlja Primeclass Lounges, koja je zadužena za više od 30 VIP salona na 19 zračnih luka u osam zemalja svijeta.

U salonu korisnici Diners Club kartice besplatno mogu uživati u:
  • neograničenoj konzumaciji alkoholnih i bezalkoholna pića, toplih napitaka, predjela i slastica na bazi samoposluživanja
  • bežičnom pristupu internetu
  • praćenju satelitskih televizijskih programa te
  • pregledu dnevnih novina i časopisa. 
Posjetitelji salona će redovito dobivati podatke o redu letenja, a na usluzi će im biti i ljubazno osoblje koje će im pomoći oko prtljage i ostalih osobnih stvari.

Radno vrijeme Primeclass salona je svakodnevno od 5:00 do 23:00 sati. Usluge salona mogu se koristiti i izvan navedenog radnog vremena uz prethodnu najavu svog dolaska (najmanje 24 sata ranije).

Korisnici Diners Club kartica usluge salona mogu koristiti besplatno, uz jednostavnu registraciju skeniranjem ukrcajne propusnice i unosom broja Diners Club kartice u sustav salona. 

Putnici koji nemaju Diners Club kartice, usluge salona plaćaju izravno salonu.

Korištenje parkinga na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman

Postojeći parking P-14 zatvoren je 27. ožujka 2017., a tamo parkirani automobili mogu napustiti parkirna mjesta i nakon tog datuma uz postojeće karte. Shuttle će prevoziti putnike od nove do stare zračne luke.