separator separator

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Sigurnost mora biti na prvom mjestu

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Erste Card Club, u suradnji s osiguravajućim društvom Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., privatnim i poslovnim korisnicima Diners Club kartica (osim korisnika Diners Club HAK kartica i Diners Club Rijeka City Card kartica) pruža jedinstvenu pogodnost - policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

Korisnici Diners Club Exclusive kartica uvjete osiguranja od posljedica nesretnog slučaj (nezgode) mogu provjeriti ovdje.

Korisnici Diners Club kartica stječu pravo na policu osiguranja u drugoj i svakoj sljedećoj godini članstva ako u razdoblju od 1. svibnja prethodne godine do 30. travnja tekuće godine, potrošnjom po svim Diners Club karticama (osim Diners Club Exclusive kartica i Diners Club Rijeka City Card kartica)  koje su im izdane ili koje su izdane njihovim Dodatnim korisnicima na prodajnim mjestima skupe minimalno 15.000 nagradnih bodova, odnosno 3.000 nagradnih milja prema Općim uvjetima za stjecanje i ostvarivanje prava na osiguranje po Diners Club karticama. Polica će biti aktivirana ako je korisnik kartice dao pisanu izjavu o suglasnosti za osiguranje, prema Općim uvjetima za stjecanje i ostvarivanje prava na osiguranje po Diners Club karticama i sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

Ovisno o broju prikupljenih nagradnih bodova/milja u navedenom razdoblju, korisnici Diners Club kartica se razvrstavaju u:

  • prvu skupinu članova (D1), u koju ulaze privatni i poslovni korisnici koji su skupili od 15.000 do 49.999 nagradnih bodova, odnosno od 3.000 do 9.999 nagradnih milja
  • drugu skupinu članova (D2), u koju ulaze privatni i poslovni korisnici koji su skupili jednako ili više od 50.000 nagradnih bodova, odnosno jednako ili više od 10.000 nagradnih milja

Ako je Osnovni korisnik ispunio uvjete za stjecanje prava na Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode), njegovi Dodatni korisnici ispunjavaju uvjete za isto takvo osiguranje, uz iznimku korisnika Diners Club Junior kartice koji mogu biti razvrstani samo u skupinu (D1).

 

Polica Osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) obuhvaća sljedeća pokrića:

Skupina 1

Skupina 2

Trajni invaliditet uslijed nesretnog slučaja (nezgode)

do 50.000 kn

do 100.000 kn

100 % trajni invaliditet uslijed nezgode

do 75.000 kn

do 150.000 kn

Smrt uslijed nezgode

do 20.000 kn

do 50.000 kn

Smrt uslijed bolesti – prirodne smrti

do 5.000 kn

do 10.000 kn

 

Kako steći pravo na osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode)?

Uz potreban broj osvojenih nagradnih bodova/milja, potrebno je dostaviti i izjavu o pristanku na osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

Ispunjenu izjavu pošaljite na: Erste Card Club d.o.o., Ulica Frana Folnegovića 6, 10000 Zagreb.

Na dnu stranice odaberite Izjavu:

  •  Izjava o suglasnosti za osnovnog i  punoljetnog dodatnog korisnika  
  •  Izjava o suglasnosti za osnovnog i  malodobnog dodatnog korisnika
  •  Izjava o suglasnosti za poslovnog korisnika

Adresa i kontakt Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.:

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.
Slovenska ulica 24
10000 Zagreb

Kontakt telefon u slučaju štete 0800 2580


Popis prodajnih mjesta Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. možete vidjeti ovdje.