separator separator
Diners Club Loyalty kartica
Diners Club Loyalty kartica

Upisnina: 0,00 kn Godišnja članarina: 0,00 kn

Diners Club Loyalty kartica

Diners Club Loyalty kartica

Poklanjamo vam bodove za kupnju bilo čega, bilo gdje!

Loyalty kartica Diners Cluba prva je kartica na tržištu kojom nagradne bodove, skupljene u nagradnom programu „dinersirano za vas“, možete konvertirati u loyalty bodove i iskoristiti ih za plaćanje na svim prodajnim mjestima Diners Cluba u Hrvatskoj.

Diners Club Loyalty kartica je dodatna kartica koja se izdaje isključivo korisnicima privatnih Diners Club kartica. Može se koristiti za plaćanje proizvoda i usluga na prodajnim mjestima u Hrvatskoj tek nakon što se izvrši konverzija sakupljenih nagradnih bodova u loyalty bodove. Kartica je endosirana te se kao takva koristi isključivo na POS terminalima na prodajnim mjestima Diners Cluba.

Ako, primjerice, na Loyalty kartici sakupite vrijednost loyalty bodova u iznosu od 500 kuna, možete kupiti proizvode ili usluge za čak 1.500 kn. Razlika od 1.000 kn prebacit će se na osnovnu Diners Club karticu i moći ćete je platiti u okviru svojeg mjesečnog Diners Club računa.

Naknada za izdavanje kartice iznosi 20,00 kn.
Za izdavanje Loyalty kartice pristupnica mora biti potpisana.

Upisnina: 0,00 kn Godišnja članarina: 0,00 kn

Pogodnosti

Zahtjev za izdavanje Diners Club Loyalty kartice Zahtjev za izdavanje Diners Club Loyalty kartice
 
Okvirni ugovor za korisnike Diners Club kartica Opći uvjeti Okvirnog ugovora o izdavanju i korištenju Diners Club kartice koju izdaje Erste Card Club d.o.o. - važeći od 1.6.2017. General Terms and Conditions of the Blanket Agreement on Issuing and Using Diners Club Card issued by Erste Card Club d.o.o. - valid from 1.6.2017. Obavijest o promjeni Odluke o naknadama od 1.3.2018 Odluka o naknadama za Diners Club kartice broj NAKDC-02-2018-01 - vazeca od 1.3.2018 Decision on fees for the Diners Club cards no. NAKDC-02-2018-01 - valid from 1.3.2018. Obavijest o promjeni kamatnih stopa od 1.1.2018. Metodologija načina i redoslijeda zatvaranja potraživanja Methodology of manner and sequence of closing receivables Informacija o HROK-u i ponuda za davanje izjave za Registar Višekratna izjava za potrošače Višekratna izjava za pravne osobe Višekratna izjava za obrte i poslovne djelatnosti Zahtjev za promjenu uvjeta korištenja Diners Club kartice za privatne korisnike Zahtjev za promjenu uvjeta korištenja Diners Club kartice za poslovne korisnike Izjava o stvarnom vlasniku poslovnog subjekta Zahtjev za ponavljanje PIN broja Zahtjev za ponovnu izradu Erste Card Club kartice
 
Diners Club Loyalty kartica Posebni uvjeti o izdavanju i korištenju Diners Club Loyalty kartice koju izdaje Erste Card Club d.o.o. - važeći od 1.2.2017. Special Terms and Conditions on issuing and using Diners Club Loyalty Card issued by Erste Card Club d.o.o. - valid from 1.2.2017.